Special Request

zenekar

 

A zenekar tagjai

Tiborcz Zsófia

Esze Tamás

Baráth Béla

Radukov Dömötör

Bálint Gergő

Bese Csaba

Sapszon Bálint

Bratka Borika

Asztalos Balázs

Esze Zsolt

 

 

Hanganyag

Can't take my eyes

Hot Stuff

Masquenada

Quando Quando

Son of a preacher man

Sway

You gotta be

Zene nélkül mit érek én

There will never be another you

Four

The girl from Ipanema

All the things you are

Corcovado

Triste

Samba de orfeau

 

Live Jazz

Autumn leaves

Esztergomi jazzfesztivál

 

Opciók

Fénytechnika

Ceremóniamester

Tánckoreográfia

Fénytechnika

 

Egy rendezvény hangulatához nem csak a színvonalas zene, hanem a professzionális látvány is elengedhetetlen. Az alap fénytechnika csomagunk nyolc darab statikus, változó színű és intenzitású led lámpa kombinációt tartalmaz. Ez egy remek költséghatékony megoldás a megfelelő környezet megteremtéséhez.

Rendelhető még teljes fényhíd, dinamikusan mozgó robotlámpákkal, füstgéppel, vagy akár teljes teremvilágítás is.

 

Árajánlatot a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken kérhet.

Ceremóniamester

 

Ceremóniamestert elsősorban esküvőkre ajánlunk. Sokszor kerülünk abba a helyzetbe, hogy az esküvő egy amatőr, hozzá nem értő ember kezébe kerül. Felesleges, oda nem illő beszédeivel, eseményeivel folyamatosan megszakítja a táncot és rombolja a felépített hangulatot.

Ez teljesen kiküszöbölhető, ha az este bulifelelőse a zenekar tagja. Énekesnőnk tökéletes és profi választás a délután és az este eseményeinek levezénylésére. A buli ideje alatt fantasztikus hangulatot teremt és ezt biztosan nem fogja felesleges dolgokkal széttördelni.

Tánckoreográfia

 

Az esküvői buli tökéletes kezdő eseménye, egy egyedi koreográfiájú nyitótánc. Tánctanárnőnk segítségével kezdőtől egészen a professzionális szintig igazíthatjuk a táncokat, alkalmazkodva az ifjú pár igényeihez. Műfajilag a tradicionális társastáncoktól egészen akár a hip hop-ig válogathatunk a mozdulatokból, illetve a kombinációkból. Minden koreográfia egyedileg választott zenére, vagy több számból álló zenei montázsra készül, kívánság szerint. A hanganyagot összeállítjuk és a helyszínen lejátszuk. Ha a választott zenekar összetételével megoldható, kívánság esetén élőben játszuk el.

Egy elegáns, vagy esetleg egy jópofa, ötletes nyitótánc remek bevezetése a bulizásnak és megalapozza a fantasztikus hangulatot.

 

Galéria

 

 

Kapcsolat

 

 

+36 20 9138876

info@eszetamas.eu